Laat je team stralen op…

headshot day

Wij plaatsen een mobiele fotostudio op jullie werkvloer en schieten high-end portretten van jou en jouw team

Schoolfoto dag, maar dan voor bedrijven.

Laat je team stralen op…

Headshot Day

Wij plaatsen een mobiele fotostudio op jullie werkvloer en schieten high-end portretten van jou en jouw team

Schoolfoto dag, maar dan voor bedrijven.

Hey daar!

Ik ben shannon

Amsterdams professioneel fotografe 

Ik help bedrijven om vertrouwen uit te stralen met high-end portret fotografie dat bezoekers converteert in betaalde klanten.

De kracht van vertrouwen

“People buy from people they know, like or trust.”

De nummer één fout die de meeste lokale bedrijven maken is dat ze niet begrijpen dat ze met mensen te maken hebben, en dat hun website of social media profiel niet menselijk is.

Alhoewel alles nu grotendeels digitaal via internet verloopt, blijven we nog steeds mensen. En mensen kopen van mensen die ze kennen, leuk vinden of vertrouwen. 

Het laten zien van de ‘echte mensen’ achter jouw bedrijf zorgt voor hogere conversies en dus een hogere omzet. Die persoonlijkheid geeft vertrouwen en dit vertrouwen geeft net het extra zetje voor mensen om juist met jouw bedrijf in zee te gaan.

Laat een killer eerste indruk achter

Voordelen

Voordelen van een high-end headshot

  • Laat de mensen achter je bedrijf zien
  • Creëer vertrouwen
  • Verhoog je conversies

het team

Shannon

Fotografe

“Ik ben Shannon, fotografe en founder van Headshot Day. Ik heb een passie voor het vast leggen van echte mensen. Voor mijn camera laat ik jouw team zelfverzekerd laten stralen als hun beste versie. Zo creëer ik high-end on-brand headshots die het vertrouwen en de authenticiteit van jouw team en bedrijf uit stralen.”

 

Marijn

Productieleider

Mijn naam is Marijn, ik heb veel affiniteit met fotografie, film en ondernemerschap. Zo ben ik terecht gekomen bij Headshot Day als productieleider. Hier ben ik verantwoordelijk voor de productionele zaken en zorg ik dat alles tot in de puntjes geregeld is!

Julie

Visagist & hairstylist

“Ik ben Julie, de make-up artist en hairstylist van Headshot Day. Ik zorg ervoor dat iedereen er als de beste versie van zichzelf uit ziet. Klaar om gefotografeerd te worden!”

 

onze Pakketten

*Prijzen exclusief 21% BTW

Meer weten?

Boek een gratis call!

we hebben met geweldige bedrijven samengewerkt!